За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Разположение

Едно от най-популярните ни места за настаняване в Фалираки. Хотел Pegasos Beach се намира до плажа Фалираки.Хотел Pegasos Beach е на 2 километра от центъра на Фалираки, където има ресторанти, магазини и нощни заведения. Летището е на 12 километра, а град Родос и пристанището са на 13 километра. На място има безплатен частен паркинг.

В стаите

Светлите и просторни стаи са климатизирани и разполагат с обзаведен балкон с изглед към околностите, планината или морето. Всички помещения за настаняване са просторни и имат кът за сядане. Удобствата включват телевизор, телефон, радио и хладилник.

На територията на хотела

В хотела има таверна/снек-бар, където се сервират ястия на скара и напитки, основен бар и бар до басейна. Предлагат се детски менюта и детски столчета за хранене.  В основния ресторант се предлагат гръцки и международни ястия на шведска маса. Има детски басейн с водни пързалки, детска площадка и мини клуб

Плаж

Хотелът предлага частен плаж и басейн с прясна вода. Предлагат се безплатни шезлонги, чадъри и кърпи за плажа и басейна.

Спорт

Хотелът предлага игрища за тенис и плажен волейбол, както и съоръжения за водни спортове. Аниматорският екип организира вечери с музика на живо и ежедневни представления.

Оценки и коментари